Preparation for the Next Life (Forberedelse til næste liv)

3.74
11 Nov 2014
dan

 

Listed in

Preparation for the Next Life (Forberedelse til næste liv)

I årene efter 9/11 immigrerer Zou Lei illegalt til USA fra Kina. I New Yorks beskidte sidegadekøkkener arbejder hun under forfærdelige forhold for at få del i den frihed, hendes nye hjemland har at tilbyde sine indbyggere.

Brad Skinner lider af posttraumatisk stress. Han er veteran efter tre ture til Irak og tager til New York med ét i sinde: at forsvinde i byen og glemme, hvad han har set. Skinner er ødelagt, aggressiv og vred, og hans vej ind i samfundet synes næsten dødsdømt. Men da han møder Zou Lei opdager de sammen, at en ny begyndelse måske er mulig for dem begge – hvis altså de overlever hjemløsheden, varetægtsfængslingerne og Skinners frygtelige mareridt.

Igennem Zou Lei og Skinners øjne og hjerteskærende skæbner blotlægges et moderne Amerika set fra samfundets udkant. Den amerikanske drøm vendes på hovedet i de e medrivende, rå og realistiske samfundsportræt, hvis dybeste, bankende hjerte er en inderlig kærlighedshistorie.

“Denne roman er intet mindre end en triumf og fortjener hvert et storslået adjektiv, en anmelder kan finde på. Det er ganske enkelt en reminder om, hvad litteraturen er til for.”
FINANCIAL TIMES

“Dette årtis fineste, mest usentimentale kærlighedshistorie.”
NEW YORK TIMES

“Den vildeste, mest indtrængende kærlighedshistorie, du kommer til at læse i år.”
WALL STREET JOURNAL

“Imponerende. … Betydelig og medrivende.”
THE GUARDIAN

“En ufattelig debut.”
NEW YORK REVIEW OF BOOKS

“Utrolig stærk.”
SUNDAY TIMES

Source: Goodreads

Add a place

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.