Mordbrand (Rejseholdet #2)

3.00
01 Jan 2008
dan

 

Listed in

Mordbrand (Rejseholdet #2)

Peter Thoring, 42-årig kriminalinspektør med strømlinet karriere og et forfærdeligt rod på hjemmefronten, må i huj og hast drage til Herning for at løse en sag, som udvikler sig til en af de mest makabre mordgåder, Rejseholdet endnu har haft med at gøre.

Et lille husmandssted brænder ned til grunden, kun de sodede vægstumper står tilbage. I vraget af huset ligger liget af en gammel mand. Begge skinneben er brækkede. Han var i live under en del af branden. Det fremgår af de foreløbige undersøgelser, der viser sodpartikler i lungerne.

En gruppe af byens socialt udsatte kommer under mistanke for mordbrand – Spritterbanden kaldes de efter den voldelige, selvbestaltede leder, Sprit. Er det blandt dem, volden er gået for vidt? Banden har slået sig ned i et forladt sommerhus, hvor Rejseholdet finder dem. Men én efter én forsvinder de – før politiet kan få dem til afhøring. Hvad er det, der sker? Den faste stab i sektionen består af kriminalassistenterne Charlotte, Klante, journalfører Dorrit, kriminalkommissær HH og kriminalinspektør Peter Thoring. Fortællingen følger dem i deres arbejde, og i deres kærligheds- og privatliv. Omkring dem er en større stab af teknikere, odontologer, retsmedicinere og andre med betydning for opklaringen af forbrydelserne. Bøgerne er alle bygget på virkelige sager, og er blevet til i et samarbejde med Per Kanding, der er tidligere chef for rejseholdet.

Source: Goodreads

Add a place

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.