Den gale mand fra Arnsted

3.20
01 Jan 2014
dan

 

Listed in

Den gale mand fra Arnsted

Nina har i mange år arbejde som sekretariatsleder i en ulandsorganisation og nu der er Folkemøde på Bornholm, skal organisationen også med. Nina har sammen med praktikanten Kira, arrangeret møder og andre ting under Folkemødet.

Nina beslutter at benytte lejligheden til at opsøge en tidligere medstuderende fra RUC som i mange år har boet på Bornholm. Peter Krashave er dog ikke hjemme, og hans naboer kan ikke helt huske hvornår de sidst har set ham. En gang sidste efterår måske.

Nina vil have politiet til at tage affære men der travlt med Folkemødet, og de kender egentlig også udmærket Krashave. Som kværulant og meget andet, så først da der findes et lig i nærheden af Allinge tager de sagen alvorligt.

Nina har lidt mere travlt med Krashaves forsvinden og besøg hos en anden tidligere kæreste, end til for alvor at koncentrere sig om Folkemødet. Det får fatale konsekvenser for hende da Kira har sin egen plan for mødet.

Samtidig er Arnsted Borgerforening en aktiv forening med sin egen dagsorden. Der skal udbygges, sælges jord og udvides haver, hvis det står til medlemmerne i foreningen. Men det var ikke noget Krashave var enig i, men er det nok til at gøre en fra Borgerforeningen til morder? Eller er der en anden på spil.

Source: Goodreads

Add a place

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.